Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σε σχέση με μοντέλο του OnlyFans - Ήταν πρώην αθλήτρια βόλεϊ (ΦΩΤΟ)

Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής σε σχέση με μοντέλο του OnlyFans - Ήταν πρώην αθλήτρια βόλεϊ (ΦΩΤΟ)

Ο διάσημος επιθετικός αποδείχθηκε μεγάλος γκολτζής εντός κι εκτός γηπέδων...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, Βινίσιους Ζούνιορ, φέρεται να είναι σε σχέση με πρώην αθλήτρια Βόλεϊ, η οποία άφησε το άθλημα και πλέον είναι μοντέλο του OnlyFans.

Ύστερα από την κοινή του εμφάνιση με την εκρηκτική Βραζιλιάνα τραγουδίστρια, Αννίτα, που συμμετείχε στην τελετή έναρξης του τελικού του Champions League στην Κωνσταντινούπολη, φαίνεται πως πλέον έχει «αλλάξει σελίδα» στη ζωή του.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός απολαμβάνει τις τελευταίες μέρες των διακοπών του στο Μαϊάμι και στο Σάο Πάουλο, πριν αρχίσει την προετοιμασία του με τους Μερένγκες, ενόψει της νέας σεζόν. Ο ποδοσφαιριστής μέσω ενός Instagram story που ανήρτησε απεικονίζεται ο ίδιος μέσα στο βεστιάριο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου. Λίγη ώρα μετά το δικό του story το μοντέλο του OnlyFans, Κι Άλβες, ανέβασε φωτογραφία της από το ίδιο σημείο.

Δείτε τη φωτογραφία ΕΔΩ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X