Μια... ωραία ατμόσφαιρα στον ΠΑΟΚ: Ο Μπράντον ρώτησε τον Λουτσέσκου για μια άσκηση και ο Ρουμάνος τρελάθηκε - «Μ@λ@κ@...»

Μια... ωραία ατμόσφαιρα στον ΠΑΟΚ: Ο Μπράντον ρώτησε τον Λουτσέσκου για μια άσκηση και ο Ρουμάνος τρελάθηκε - «Μ@λ@κ@...»
Photo Credits: INTIME

Πολύ καλό το κλίμα στον ΠΑΟΚ...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διευκρινίσεις σε μια άσκηση ζήτησε ο Μπράντον Τόμας, αλλά μάλλον το… μετάνιωσε μετά την απάντηση που έλαβε από το Ραζβάν Λουτσέσκου στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ!

Ο Ισπανός επιθετικός έκανε το λάθος να ζητήσει διευκρινίσεις σε μια άσκηση, ρωτώντας για τις επαφές με τη μπάλα, λαμβάνοντας την απόλυτη απάντηση του προπονητή του:

«Μ@λ@κ@ αν με ρωτάς μετά από ένα χρόνο, θα σε σκοτώσω…» καθώς πρόκειται για μια άσκηση συνηθισμένη και «απαγορευόταν» μια τέτοια ερώτηση, σύμφωνα με τον Λουτσέσκου.

Ο Μπράντον αμέσως αντιλήφθηκε, χαμογέλασε αλλά διευκρινίσεις δεν έλαβε!

Νωρίτερα δε, όταν μοίραζε το γκρουπ του διαβάζοντας τα ονόματα, όποιος έκανε το λάθος να μην ακούσει σε ποια ομάδα ανήκει, έλαβε ως απάντηση από τον Ρουμάνο πως δεν θα τα ξαναδιαβάσει!

Ενδεικτικό της κατάστασης και του εκνευρισμού που επικρατεί σοτν ΠΑΟΚ

Γιώργος Τσακίρης: Αντίο Αραούχο και όλες οι ερωτήσεις σας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X