H Μπρίτνεϊ Σπίαρς καταγγέλλει βιαιοπραγία από άνθρωπο ασφαλείας του Γουεμπανιάμα

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς καταγγέλλει βιαιοπραγία από άνθρωπο ασφαλείας του Γουεμπανιάμα

Μήνυση κατά ενός ανθρώπου ασφαλείας του Βίκτορ Γουεμπανιάμα κατέθεσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, καταγγέλλοντας πως την χτύπησε σε εστιατόριο του Λας Βέγκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Θερμό επεισόδιο» ανάμεσα στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς και άνθρωπο της ασφάλειας του Βίκτορ Γουεμπανιάμα, σε εστιατόριο του Λας Βέγκας, αποκάλυψε το «TMZ».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πασίγνωστη τραγουδίστρια έχει καταθέσει ακόμη και μήνυση κατά του συγκεκριμένου ατόμου, κατηγορώντας τον για βιαιοπραγία.

Συγκεκριμένα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εντόπισε την παρουσία του Βίκτορ Γουεμπανιάμα στο εστιατόριο και έκανε μία προσπάθεια να φωτογραφηθεί μαζί του, καθώς είναι θαυμάστρια του νέου παίκτη των Σπερς.

Όπως καταγγέλλει, λοιπόν, η πασίγνωστη τραγουδίστρια την στιγμή που προσέγγισε στο σημείο που ήταν το παιδί-θαύμα του γαλλικού μπάσκετ, ένα άτομο από την προσωπική του ασφάλεια τη χτύπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στο πάτωμα.

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X