ΑΕΚ: Η Ελέανα Γεωργίου παραμένει «κιτρινόμαυρη»

ΑΕΚ: Η Ελέανα Γεωργίου παραμένει «κιτρινόμαυρη»
Photo Credits: INTIME

Η 20χρονη περιφερειακός θα συνεχίσει στην γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Ελεάνα Γεωργίου.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με την 20χρονη περιφεριακό. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ελεάνα Γεωργίου.

Η 20χρονη περιφερειακός υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου. Η Ελέανα Γεωργίου θα συνεχίσει να φορά το «κιτρινόμαυρο» σκουφάκι για δεύτερη διαδοχική χρονιά, μετρώντας ήδη πολλές συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού γυναικείου πόλο. Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Ελεάνα Γεωργίου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω στην ομάδα της ΑΕΚ για δεύτερη χρόνια. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε μία σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές για την εμπιστοσύνη τους». Ελεάνα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X