Η ΑΕΚ βλέπει τον Χάβι Σάντσες για στόπερ! - Η θέση της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βλέπει τον Χάβι Σάντσες για στόπερ! - Η θέση της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αναζητεί στόπερ που θα συμπληρώσει την 4άδα και ο 26χρονος αμυντικός της Βαγιαδολίδ, Χάβι Σάντσες είναι ένας από εκείνους που βλέπει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φορτσάρει για την απόκτηση στόπερ και απ’ ανάμεσα στις επιλογές της από την Ισπανία είναι ο 26χρονος αμυντικός της Βαγιαδολίδ, Χάβι Σάντσες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, ο 26χρονος αμυντικός, Χάβι Σάντσες αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ και η περίπτωσή του είναι ψηλά στην τελική λίστα της Ένωσης. Κατά κάποιες πληροφορίες, ο παίκτης τις προηγούμενες μέρες ήρθε στην Αθήνα και περιηγήθηκε στην πρωτεύουσα, αλλά και στις εγκαταστάσεις της ομάδας στα Σπάτα.

Τώρα σε ό,τι έχει να κάνει με τον παίκτη. Ανήκει στη Βαγιαδολίδ με την οποία έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2026, αλλά το συν για την ΑΕΚ είναι πως η ομάδα του Ρονάλντο έχει υποβιβαστεί στη Σεγούντα Ντιβισιόν. Έτσι αρκετοί παίκτες όχι για οικονομικούς, αλλά κυρίως για αγωνιστικούς λόγους είναι στην «πόρτα της εξόδου» και η Ένωση προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτό το γεγονός.

Ποιος είναι ο Χάβι Σάντσες

Ο αμυντικός της Βαγιαδολίδ είναι γεννημένος στς 14 Μαρτίου του 1997 στο Χετάφε. Έχει ύψος 1.89 μ. και αγωνίζεται ως σέντερ μπακ.

Είναι προϊόν των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης και το 2019 μετακόμισε με τη μορφή δανεισμού στη Βαγιαδολίφ που το επόμενο καλοκαίρι τον απέκτησε με αρκετά σημαντικό ποσό.

Σε πρόσφατο αφιέρωμα που έγινε στην Ισπανία για τα προτερήματά του αναφερόταν πως «είναι ένας εξαιρετικά γρήγορος, ευέλικτος και δυνατός αμυντικός με σωστές τοποθετήσεις αμυντικά και συχνά ανεβάσματα στην επίθεση».

«Είναι ηγέτης και τεχνικά προικισμένος» αναφερόταν επίσης στο εν λόγω δημοσίευμα. Συνολικά με τη Βαγιαδολίδ έχει αγωνιστεί σε 88 ματς έχοντας τρία γκολ. Ενώ στη Ρεάλ είχε πέντε συμμετοχές και ένα γκολ με την πρώτη ομάδα το 2018-19, ενώ με τη δεύτερη 74 ματς και οκτώ γκολ.

Τι λέει η ΑΕΚ για Σάντσες και Ελ Γιαμίκ

Λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι η ΑΕΚ πήρε θέση τόσο για τον Χάβι Σάντσες όσο και για τον Ελ Γιαμίκ.

Η Ένωση ανέφερε ότι «δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον και επαφή με Σάντσες και Ελ Γιαμίκ, τα δύο στόπερ της Βαγιαδολίδ που υποβιβάστηκε στην Ισπανία».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X