
ΠΑΟΚ και NOVA ετοιμάζονται να δώσουν τα χέρια για τη διετία 2023-2025
Σε πολύ καλό δρόμο είναι οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ιβάν Σαββίδη και το συνδρομητικό κανάλι της NOVA για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ τη διετία 2023-2025.
Ο κ. Ιβάν Σαββίδης έχει αναλάβει προσωπικά, εδώ και καιρό, τις επαφές του ΠΑΟΚ με το συνδρομητικό κανάλι της NOVA και πιο συγκεκριμένα τον κ. Νίκο Σταθόπουλο, πρόεδρο και βασικό μέτοχο της BC Partners, με φόντο το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο του «Δικεφάλου».
Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα φτάσουν σε οριστική συμφωνία, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο, με το συνδρομητικό κανάλι να θέλει να κρατήσει τον ΠΑΟΚ για την επόμενη διετία 2023-2025 και την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα οκτώ εκατομμύρια Ευρώ για κάθε χρόνο, ενώ θα υπάρχουν και μπόνους που μπορούν να ανεβάσουν το συνολικό ποσό μέχρι και τα δέκα εκατομμύρια.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ανακοινώσει ότι τα τέσσερα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας στην Ολλανδία θα μεταδωθούν μέσω του επίσημου καναλιού της ομάδας στο Youtube, αρχής γενομένης από την αποψινή (19:30) αναμέτρηση κόντρα στη Στεάουα, με τους φίλους του «Δικεφάλου» σε Ελλάδα και Κύπρο να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το φιλικό εντελώς δωρεάν σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου.
Εφόσον επιτευχθεί οριστική συμφωνία με τη NOVA, δεν αποκλείεται κάποια από τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας να συμπεριληφθούν στο συνολικό πακέτο.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Ο Σταύρος Καζαντζόγλου αποκαλύπτει: «Η διαρροή της μεταγραφικής λίστας Ριμπάλτα και τα…πλακάκια της ΑΕΚ!» (VIDEO)
- Ο Κουτέσα και γιατί προσωρινά βγάζει τον Αφόνσο εκτός κάδρου
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Η ΑΕΚ θέλει Άντμαν και Τζέιμς από την Γκόου Αχέντ Ιγκλς!
- Στόχος της ΑΕΚ ο Μοχάμεντ Καμαρά της Γιουνγκ Μπόις!



Συμφωνία Μπάγερν – Ουπαμεκανό για νέο συμβόλαιο

Ελένη Δήμου: Οργή για fake news από site clickbait για τον «θάνατό» της

Σοκ: Έφυγε από την ζωή ο παλαίμαχος της ΑΕΚ Μανώλης Παπαδόπουλος!

«Ο Αλμέιδα απέρριψε τη Μοντερέι γιατί ήθελε να ξεκουραστεί» (VIDEO)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε καλό δρόμο η υπόθεση του Ματέους Κούνια