«Φλέρταρε» με την ΑΕΚ, κατέληξε στη Νάπολι

«Φλέρταρε» με την ΑΕΚ, κατέληξε στη Νάπολι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Anthony Reveillere - Lyon /Olympiakos - Champions League - C1 - 19.10.2005 - Foot Football - OL - Largeur action frappeΟι μεταγραφικές περίοδοι κρύβουν πολλές φορές εκπλήξεις. Παίκτες μεγάλης κλάσης που μπορεί να πηγαίνουν για πολλά και τελικά να μη βρουν ούτε τα…λίγα. Κάπως έτσι, προέκυψε και μια καλοκαιρινή ιστορία για την ΑΕΚ, που θα μπορούσε να ταράξει τα νερά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Βλέπετε, στην Ενωση είχε προταθεί και εξεταστεί πολύ σοβαρά, η περίπτωση του σπουδαίου Αντουάν Ρεβεγιέρ.

Πρόκειται για τον (35χρονο πλέον) Γάλλο δεξιό μπακ, που έκανε μεγάλη καριέρα επί δέκα χρόνια στη Λυών. Ηταν το βασικό άκρο της γαλλικής ομάδας σε όλη τη μεγάλη περίοδο τους, όπου κυριαρχούσαν στο Σαμπιονά και έκαναν πορείες στην Ευρώπη. Παράλληλα, υπήρξε στέλεχος της Εθνικής Γαλλίας. Ένα πολύ σπουδαίο όνομα, που το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και έμεινε χωρίς ομάδα.

Στην ΑΕΚ προτάθηκε στα τέλη Αυγούστου και θα μπορούσε να έρθει και ως ελεύθερος τον Σεπτέμβριο. Ενδιαφέρον υπήρξε βέβαια, παρά το υψηλό κασέ του. Ωστόσο, ο Ρεβεγιέρ δεν θέλησε να ρισκάρει στην Γ’ Εθνική. Εμεινε χωρίς ομάδα, αλλά τελικά δικαιώθηκε. Βλέπετε, εδώ και λίγες εβδομάδες συμφώνησε με τη Νάπολι και πλέον έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με τους Ιταλούς στη μάχη τους στο Καμπιονάτο.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X