ΑΕΚ: Δυνατή προσθήκη με Άννα Πάουλι η γυναικεία ομάδα πόλο

ΑΕΚ: Δυνατή προσθήκη με Άννα Πάουλι η γυναικεία ομάδα πόλο
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συνεχίζει την ποιοτική ενίσχυση της γυναικείας ομάδας πόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια ακόμη δυνατή μεταγραφή προχώρησε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ η οποία απέκτησε και την Άννα Πάουλι Ναόμι.

Η 20χρονη Ολλανδή υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο και θα ενισχύσει την ομάδα στην πορεία της τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

H AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Άννα Πάουλι Ναόμι. Η 20χρονη (11/07/2003) Ολλανδή αθλήτρια υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Άννα Πάουλι Ναόμι αγωνιζόταν στην ολλανδική ZVL-1886, μία από τις παροδοσιακές δυνάμεις της χώρας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την ολλανδική ομάδα και στο Champions League, μετρώντας 4 γκολ σε 7 συμμετοχές.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Άννα Πάουλι Ναόμι δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που το όνειρό μου να αγωνιστώ εκτός συνόρων της χώρας μου γίνεται πραγματικότητα. Είμαι ευγνώμων στην ΑΕΚ και τους ανθρώπους της που μου έδωσαν την ευκαιρία και με εμπιστεύονται για να έρθω στην ομάδα».

Άννα, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X