ΑΕΚ: Νέα προσθήκη η Κολιτσοπούλου στην γυναικεία ομάδα πόλο

ΑΕΚ: Νέα προσθήκη η Κολιτσοπούλου στην γυναικεία ομάδα πόλο
Photo Credits: INTIME

Η ενίσχυση συνεχίζεται για την γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ενίσχυση συνεχίζεται για την γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ η οποία απέκτησε την Αγγελική Κολιτσοπούλου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αγγελική Κολιτσοπούλου. Η 23χρονη (21/04/2000) περιφερειακός υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδς Πόλο του Συλλόγου.

Η Αγγελική Κολιτσοπούλου ξεκίνησε το πόλο από τα τμήματα υποδομής του Εθνικού και το 2016 εντάχθηκε στον ΑΝΟ Γλυφάδας. Με την ομάδα της Γλυφάδας αγωνίστηκε αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα, φτάνοντας έως την 3η θέση της Α1 (2017), αλλά και στα τμήματα υποδομής, μετρώντας ένα Πρωτάθλημα Ελλάδος Νέων Γυναικών (2019) και ένα χάλκινο μετάλλιο Νεανίδων (2017). Το 2019 επέστρεψε στον Εθνικό Πειραιώς, για να ενταχθεί εκ νέου το 2020 στον ΑΝΟΓ, προσθέτοντας ένα χάλκινο (2021) και ένα ασημένιο μετάλλιο στην Α1 (2022). Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε του σκουφάκι του Περιστερίου.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, έχοντας στο παλμαρέ της μία 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων (2017) στο Νόβισαντ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Αγγελική Κολιτσοπούλου δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι μέλος της ομάδας της ΑΕΚ. Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Από μεριάς, μου θα καταβάλλω τα μέγιστα για την υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία».

Αγγελική, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X