Ρόμα και Μπράιτον «μάχονται» για τον Μακτόμινεϊ

Ρόμα και Μπράιτον «μάχονται» για τον Μακτόμινεϊ
Photo Credits: INTIME

Ο Σκοτ Μακτόμινεϊ είναι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Ρόμα και της Μπράιτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως μεταφέρουν βρετανικά Μέσα, η Ρόμα και η Μπράιτον αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του Σκοτ Μακτόμινεϊ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 26χρονος Σκωτσέζος μέσος δεν υπολογίζεται από τον προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», Έρικ Τεν Χαχ, και μετά την Νιούκαστλ, στην διεκδίκηση του φαίνεται πως θα μπουν οι Ρόμα και Μπράιτον.

Αν τελικά πάει στους «Τζιαλορόσι» θα συναντήσει τον προπονητή υπό τον οποίο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο ενώ η μεταγραφή του στην ομάδα της Αγγλίας ενδεχομένως να «άνοιγε την πόρτα» για την μεταγραφή του Καϊσέδο στην Τσέλσι.

Ο Μακτόμινεϊ αγωνίζεται με την πρώτη ομάδα των «Μπέμπηδων» από το 2017, έχοντας συνολικά 19 γκολ και πέντε ασίστ σε 209 συμμετοχές.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε σε 39 αγώνες σκόραρε τρεις φορές και έδωσε μία ασίστ. Με την εθνική ομάδα της Σκωτίας έκανε ντεμπούτο το 2018 και έκτοτε έχει καταγράψει πέντε γκολ σε 39 εμφανίσεις.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X