Προς παραμονή στην Μπαρτσελόνα ο Χίγκινς

Προς παραμονή στην Μπαρτσελόνα ο Χίγκινς
Photo Credits: INTIME

Ο Κόρι Χίγκινς παρουσιαζόταν κοντά στη λήξη της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο το ναυάγιο στην υπόθεση του Κέβιν Πάντερ άλλαξε τα δεδομένα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το χτίσιμο της επόμενης σεζόν συνεχίζει η Μπαρτσελόνα, μέσα σε αρκετά δύσκολες συνθήκες.

Οι «μπλαουγκράνα» άλλαξαν προπονητή και σκοπεύουν να κάνουν μειώσεις στο μπάτζετ, ενώ θα χάσουν τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος όμως δεν τους το κάνει εύκολο και αναμένεται να ζητήσει… κάθε δραχμή του εναπομείναντος συμβολαίου του.

Ένας ακόμη παίκτης που παρουσιαζόταν με το «ένα πόδι» εκτός Βαρκελώνης είναι ο Κόρι Χίγκινς. Μετά την αρνητική χρονιά του Αμερικανού, που έχασε πολλά ματς με τραυματισμούς και δεν έπεισε στα υπόλοιπα, ο στόχος της Μπαρτσελόνα ήταν να λύσει το συμβόλαιό του, που ισχύει μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως τα δεδομένα στην υπόθεση έχουν αλλάξει. Συγκεκριμένα, η «Mundo Deportivo» αναφέρει πως οι Καταναλοί αναμένεται να κρατήσουν τον Χίγκινς, καθώς το «ναυάγιο» στην υπόθεση του Κέβιν Πάντερ, που ανανέωσε με την Παρτίζαν, τους αφήνει χωρίς ξεκάθαρες λύσεις στο σκοράρισμα.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X