Εμεινε όρθια στο πρώτο ντέρμπι του Ντούσκο στον πάγκο (VIDEO)

Εμεινε όρθια στο πρώτο ντέρμπι του Ντούσκο στον πάγκο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kyrgiakos-bajevicΗ περίοδος 2008-09 ήταν εξαιρετικά δύσκολη για την ΑΕΚ. Η σεζόν που ξεκίνησε με πολλά όνειρα, στιγματίστηκε από την αποχώρηση του Νικολαϊδη από την ηγεσία της ΠΑΕ. Ο Δώνης αποδείχθηκε αποτυχημένη επιλογή και η χρονιά εξελίσσονταν με αρνητικότατο τρόπο. Όταν τον Νοέμβριο οι μέτοχοι στράφηκαν στους Μπάγεβιτς και Μανωλά, πρώτος στόχος ήταν να σταθεί η ομάδα στα πόδια της. Και το έκανε, με πρώτο σημαντικό σταθμό το ντέρμπι με τον ΠΑΟ μια μέρα σαν σήμερα του 2009.

Ηταν το πρώτο ντέρμπι της παρουσίας του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, την εσωτερική αναζήτηση της ομάδας. Σε εκείνο το ντέρμπι η Ενωση παρατάχθηκε με τρεις σούπερ παίκτες στην επίθεση (Σκόκο, Τζιμπούρ, Μπλάνκο) και τον Μπασινά να καλύπτει υπηρεσιακά τη θέση του δεξιού μπακ, σε ένα από τα τελευταία του παιχνίδια με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Το παιχνίδι ήταν κλειστό δίχως πολλές φάσεις. Η σημαντικότερη ευκαιρία ανήκε στην ΑΕΚ με κεφαλιά του Κυργιάκου που σταμάτησε στο δοκάρι. Ο ΠΑΟ είχε δύο καλές στιγμές με ευκαιρίες του Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά ο Σάχα κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Το τελικό σφύριγμα του Βασσάρα, άφησε με σχετική ικανοποίηση την ΑΕΚ, που κατάφερε να μείνει όρθια και να παραμείνει στο κυνήγι του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”0RmeBdNHYHg” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X