Παπαγεωργίου: "Μας ικανοποιεί η απόφαση, η ΚΕΔ διορθώνει ένα τεράστιο λάθος"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

volley ginekon papageorgiouΑπόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στην διοίκηση της ΑΕΚ για την απόφαση της ΚΕΔ να ορίσει  την επανάληψη του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η έφορος της  γυναικείας ομάδας βόλεϊ, Φένια Παπαγεωργίου τοποθετήθηκε για την δικαίωση, τονίζοντας ότι τα λάθη που έγιναν εις βάρος της ΑΕΚ ήταν αλλεπάλληλα και πρωτοφανή.

«Μας ικανοποιεί αυτή η απόφαση, γιατί διορθώνει ένα τεράστιο λάθος που έγινε, το οποίο και είδε όλη η Ελλάδα. Εγώ προσωπικά σαν αθλήτρια αλλά και μέλος αυτής της ομάδας, το είχα πει από την πρώτη στιγμή πως τα λάθη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ήταν αλλεπάλληλα και πρωτοφανή. Πρέπει κάποια στιγμή όπως τιμωρούνται κατά καιρούς οι ομάδες να τιμωρούνται και οι διαιτητές και να μην παίζουν με τον κόπο των αθλητριών μέσα στο γήπεδο. Οι αγώνες πρέπει να παίζονται επί ίσοις όροις και να κερδίζει ο καλύτερος. Εικόνες σαν αυτές που είδαμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο ελληνικό βόλεϊ και τον αθλητισμό γενικότερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X