"Καλή χρονιά με νέο γήπεδο"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

peiratesΕυχές για το νέο έτος έστειλαν μέσω της ιστοσελίδας τους οι Πειρατές του Ονείρου. Μεταξύ άλλων στέκονται στην κατασκευή του γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια και στην πρώτου μπουλντόζα που θα μπει στους πρώτους μήνες του νέου έτους.

Αναλυτικά: “Αδέρφια Ενωσίτες, οι Πειρατές του Ονείρου σας ευχόμαστε : «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!», για να θυμόμαστε και εκείνο το παλιό σύνθημα της κιτρινόμαυρης εξέδρας που χαρακτήρισε κάποιες αλλοτινές αλησμόνητες εποχές!

Επί της ουσίας: H ευχή «Καλή Xρονιά», όσον αφορά συγκεκριμένα το νεοεισερχόμενο 2014, σημαίνει για εμάς την έναρξη των εργασιών για την ανοικοδόμηση του Νέου Γηπέδου της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως εκεί στα τιμημένα χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας! Μόνο έτσι θα μπορεί να χαρακτηριστεί το 2014 ως μία αληθινά καλή χρονιά για την ΑΕΚ και το Λαό της. Όταν αυτό για το οποίο παλεύουμε και προσμένουμε τόσα χρόνια, το μεγάλο όνειρο της επιστροφής της Α.Ε.Κ στην Ιθάκη της, πάρει σάρκα και οστά.

Και είμαστε βέβαιοι ότι έτσι θα συμβεί, καθώς ο πρώτιστος-ο κυρίαρχος- ο κομβικός στόχος ολόκληρης της Α.Ε.Κ, τόσο της νέας ηγεσίας υπό το Δ. Μελισσανίδη όσο και του συνοδοιπόρου Λαού μας, δεν είναι άλλος από την άμεση και επιτυχή διεκπεραίωση της ιερής υπόθεσης του Γηπέδου μας.

Προσμένουμε λοιπόν το ρολόι του χρόνου να μετρά πολύ σύντομα όχι τις πικρές μνήμες από τα μπάζα της καταστροφής, αλλά, πλέον, τις χαρμόσυνες, τις ιστορικές και παραγωγικές ώρες της δημιουργίας του ΚΑΣΤΡΟΥ της Α.Ε.Κ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Για τη δικαίωση των ονείρων ενός ολόκληρου λαού, για τη θριαμβευτική αναγέννηση της Προσφυγικής Α.Ε.Κ.

ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ…

Ενημερώνουμε, μέσω της εβδομαδιαίας στήλης του club μας, ότι ήδη κυκλοφορεί και η 2η έκδοση με το νέο πρωτοποριακό κασκόλ των «Πειρατών του Ονείρου»!

Το κασκόλ μας αναφέρεται στο Γήπεδο και μόνο! Έτσι λοιπόν, σε μαύρο φόντο φιγουράρει με κίτρινα γράμματα και σε… παραδοσιακό βυζαντινό γραμματότυπο, το αξέχαστο σύνθημα : «ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΙΘΑΚΗ»!!!  Και φυσικά ακολουθεί και η υπογραφή του club (“Πειρατές του Ονείρου”).

Πρόκειται για μία συμβολική μα και ταυτόχρονα ουσιαστική κίνηση εκ μέρους του Συνδέσμου μας και γι’ αυτό θεωρούμε ότι δεν πρέπει να υπάρχει ενωσίτικο σπίτι που να μην έχει στο σαλόνι του αυτό το συλλεκτικό κασκόλ!!! Νέοι, γέροι και παιδιά, ας το έχουμε μαζί μας, στο γήπεδο, στις βόλτες μας, παντού και πάντα!!! Για να θυμόμαστε, για να συγκινούμαστε και για να χαλυβδώνουμε την αποφασιστικότητά  μας και τον αγώνα μας, μέχρι την πολυπόθητη εκείνη στιγμή που θα διαβούμε το κατώφλι του καινούργιου μας κιτρινόμαυρου κάστρου!

Το… γηπεδικό κασκόλ του «πειρατικού του ονείρου» διανέμεται σε Αθήνα, Επαρχία, Κύπρο και Εξωτερικό! Το κόστος του είναι 10 ευρώ. Για παραγγελίες επικοινωνείτε άμεσα στο τηλ. 6938 103933 (Χρήστος).

ΥΓ1: Η φανέλα της Α.Ε.Κ είναι πολύ βαριά κύριοι. Όποιος δεν μπορεί να τη σεβαστεί ή να σηκώσει την ευθύνη, παίχτης ή τεχνικός, τότε… σπιτάκι του και ο νοών νοείτω!

ΥΓ2: Επισκεφτείτε το διαδικτυακό τόπο των Πειρατών του Ονείρου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://pirates-aek.blogspot.com

ΑΕΚ ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

Για την υπογραφή:

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X