Ζιάγκος: "Σοβαροί και προσηλωμένοι στο παιχνίδι"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek kap basket ziagosΠαιχνίδι με ειδικά χαρακτηριστικά χαρακτήρισε το σημερινό απέναντι στον Φιλαθλητικό, ο προπονητής της ΑΕΚ  Βαγγέλης Ζιάγκος. Έχοντας αρκετούς λόγους για να συνιστά προσοχή από τους παίκτες του, προκειμένου να έρθει μια ακόμα νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «ΩΡΑ των σπορ» :

«Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με ειδικά χαρακτηριστικά. Ο Φιλαθλητικός είναι μία ομάδα πολύ επικίνδυνη, γεγονός που καθιστά δύσκολη την αναμέτρηση. Και εξηγώ: 1) Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που αποδεδειγμένα βρίσκεται σε φόρμα. 2) Έρχεται στην Καισαριανή για να παίξει ως αουτσάιντερ και με την ψυχολογία του «δεν έχω τίποτα χάσω». 3) Όπως κάθε ομάδα που αγωνίζεται επιθετικά, βασίζεται στο ατομικό ταλέντο των παικτών της, οι οποίοι αγωνίζονται στο ένας εναντίον ενός  και δρουν συνήθως ανεξέλεγκτα κι αυτό μπορεί να αποβεί επικίνδυνο. 4) Η ενέργεια και το πάθος στην άμυνα, που πηγάζουν από το νεανικό ενθουσιασμό τους, καθιστά ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη να είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι  στο παιχνίδι, διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος να βγούμε εκτός ρυθμού και τελικά εκτός σχεδιασμού».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X