Δυσαρεστημένοι για το… αυτονόητο

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikolakisΑπό τις 22 Δεκεμβρίου το enwsi.gr σας είχε αναφέρει ότι το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό θα επαναληφθεί, μετά τα όσα τραγικά λάθη έγιναν εις βάρος των κιτρινόμαυρων, στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είχε αδικηθεί κατάφωρα από τους διαιτητές, οι οποίοι και παραδέχτηκαν τα σφάλματα τους. Έτσι χθες έγινε γνωστό από την ΚΕΔ ότι το παιχνίδι θα επαναληφθεί.

Λίγες ώρες αργότερα η πλευρά του Ολυμπιακού έβγαζε δυσαρέσκεια για την απόφαση. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται οι ερυθρόλευκοι απορούν με την απόφαση, καθώς τονίζουν ότι δεν γίνεται να επηρεάζεται η ομάδα από τις αποφάσεις των διαιτητών. Θυμίζουμε πάντως ότι ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Νικολάκης, εκείνο το βράδυ, είχε ουσιαστικά παραδεχτεί τα σφάλματα που έγιναν από τους διαιτητές. Η ΚΕΔ έκανε το αυτονόητο και αποφάσισε βάσει των ευρωπαικών κανονισμών, όμως στο λιμάνι έχουν πάλι να λένε για αδικίες και άνιση μεταχείριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X