Ο Μελισσανίδης στηρίζει προπονητή και παίκτες και ο Μπάγεβιτς βάζει την ασπίδα

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis bagevicΑρκετά 24ώρα μετά το στραπάτσο στο Καυταντζόγλειο και μόλις δυο 24ώρα πριν από το ματς με το Αιγάλω, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πήρε θέση. Τυχαία η στιγμή; Φυσικά και όχι. Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ μίλησε όταν είχε καταλαγιάσει λίγο ο αχός από το ηχηρό χαστούκι από τον Αγροτικό Αστέρα αλλά και λίγες ώρες πριν η ομάδα ξαναμπεί στο πεδίο της μάχης. Ο στόχος του Μπάγεβιτς απολύτως προφανής. Να μπει μια ασπίδα προστασίας και στην ομάδα και στους παίκτες και κυρίως στον προπονητή που αυτή την στιγμή δέχεται την μεγαλύτερη πίεση από κάθε άλλον. Ο Μπάγεβιτς είναι ο καταλληλότερος για να μπει στην ψυχολογία του Δέλλα και να αφουγκραστεί την ανάγκη στήριξης στον ίδιο και τους παίκτες του.

Βεβαίως ο εκτελεστικός διευθυντής ανέλαβε να βάλει την ασπίδα αυτή, αλλά είναι προφανές πως η τοποθέτηση του δεν απηχεί προσωπικές απόψεις. Είναι η θέση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Δική του είναι απόφαση για απόλυτη στήριξη τόσο του προπονητή, όσο και των παικτών. Προφανώς και αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως οι απαιτήσεις είναι υψηλές και πως τόσο ο Μελισσανίδης όσο και ο Μπάγεβιτς περιμένουν καλύτερη εικόνα. Ούτε καν αλλάζει το δεδομένο πως οι πάντες βρίσκονται υπό κρίση. Μια κρίση που θα γίνει την κατάλληλη στιγμή. Μέχρι αυτή να έρθει, ο Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να στηρίξει την ομάδα και τον προπονητή της και ο Μπάγεβιτς θα είναι αυτός που θα βάζει την προστατευτική ασπίδα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X