«Καλώς τα παιδιά ...3-0», γράφει ο Θοδωρής Ραλλής στο προσωπικό του μπλογκ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis2Είναι αλήθεια ότι στην φετινή ΑΕΚ έχουν αλλάξει τα …κόζια. Έχουν αλλάξει οι συνήθειες. Και ποτέ δεν πλήττεις. Αυτή την φορά όμως οι κιτρινόμαυροι δεν παρακολουθούν σαν κομπάρσοι το «έργο». Αλλά είναι οι ίδιοι πρωταγωνιστές. Θα έλεγε κανείς ότι αυτός ο οργανισμός που αδυνατούσε να αναπνεύσει μέχρι το καλοκαίρι, τώρα ζει και βασιλεύει. Και εντάξει εμείς το ξέραμε, γνωρίζοντας το παρελθόν του  Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οι υπόλοιποι όμως το έμαθαν από πρώτο χέρι. Και πλέον είναι φανερό και ξεκάθαρο σε όλες τις πλευρές ότι η ΑΕΚ έχει σηκώσει ανάστημα για τα καλά. Και όσο πλησιάζει στην Superleague, δείχνει σαν έτοιμη από καιρό να κυριαρχήσει. Με το σκορ να είναι 3-0 πάει για άλλα. Με τις δικές της δυνάμεις, με τους δικούς της ανθρώπους. Μέσα σε λίγους μήνες έχει πετύχει μεγάλες νίκες και έχει προκαλέσει τον πανικό των αντιπάλων και εχθρών της.

Η αρχή είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο με την γνωστή κόντρα της διαφήμισης του ΟΠΑΠ. Για την ακρίβεια έγινε το 1-0. Ακολούθησε το 2-0 με την μεταγραφή του κλεισμένου στο λιμάνι, Μάνταλου. Αφού οι κιτρινόμαυροι τα βρήκαν με την Ξάνθη και τον ποδοσφαιριστή, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να μπει «σφήνα». Απέτυχε παταγωδώς. Στην υπόθεση Αυλωνίτη έγινε το 3-0. Με περίπατο μάλιστα. Χωρίς κόπο και ιδρώτα. Μόνο και  μόνο την ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ να δει κανείς στο συμβόλαιο του παίκτη, παθαίνει ταραχή.  Η ΑΕΚ θα κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι τέλους χωρίς να υπολογίζει το κόστος. Όπως δηλαδή πρέπει να κάνει μια μεγάλη ομάδα που σέβεται τον εαυτό της και τον κόσμο της.

Γίνεται κατανοητό ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν πρόκειται να αφήσει όλους τους παρατρεχάμενους να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας. Είναι σαφές ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει. Και μπορεί να γίνεται συστηματική προσπάθεια να μειωθεί το σκορ, αλλά οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οδηγούμαστε σε θρίαμβο άνευ προηγούμενου. Και ο χρόνος, που είναι ο καλύτερος σύμμαχος θα αποδείξει του λόγου το αληθές. Μέχρι στιγμής όμως άπαντες διαπιστώνουν την δυναμική, το πλάνο και το σχέδιο που υπάρχει σε κάθε βήμα. Μικρό ή μεγάλο.

Υ.Γ Στον κεντρικό δρόμο των Λουτρών στην Μυτιλήνη, που περνάει μπροστά από το λιμανάκι, υπάρχει ένα καφενείο. Ξεχνάω το όνομα του και συγχωρέστε με. Εκεί ξεκίνησε να κάνει ποδήλατο ο Μιχάλης Παυλής με τον αδερφό του και τους παιδικούς του φίλους. Εκεί μπήκε το μικρόβιο της ΑΕΚ μέσα του. Και όταν κουραζόταν,  καθόταν δίπλα στα καραβάκια και περίμενε την στιγμή που θα μπει στο πρώτο που θα έλυνε τα σχοινιά, για να ταξιδέψει και να βρει τον κιτρινόμαυρο προορισμό του. Κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία του Μιχάλη, μέχρι να φτάσει εδώ που έφτασε και να κάνει τον κόσμο να υποκλίνεται για την τόλμη, το τσαγανό και τα ψυχικά αποθέματα που έχει μέσα του.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X