Ο…Αγιος Βασίλης φέρνει τον Κουρμπέλη

Ο…Αγιος Βασίλης φέρνει τον Κουρμπέλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kourbelisΚαταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη. Με τη χαραυγή του 2014, η ΑΕΚ δρομολογεί τις εξελίξεις ώστε να κλείσει η μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης και να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα» ο πιο ταλαντούχος Ελληνας αμυντικός. Όπως σας είχε αποκαλύψει το enwsi.gr λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, τα πράγματα είχαν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν. Ο Κουρμπέλης βρίσκεται προ των «κιτρινόμαυρων» πυλών και περιμένει την οριστική συμφωνία ώστε να τις διαβεί.

Είναι γεγονός, πως η στάση του παίκτη αποτελεί καθοριστικό παράγοντα στις εξελίξεις. Βλέπετε, το καλοκαίρι υπήρχαν ενδοιασμοί για την κατάσταση της ΑΕΚ και ηχούσαν έντονα στα αυτιά του οι «σειρήνες» του εξωτερικού. Ωστόσο, ο Κουρμπέλης πλέον είναι απόλυτα συνειδητοποιημένος για τη μετακίνηση του στην Ενωση. Θέλει να γίνει μέλος της ομάδας, φιλοδοξεί να γίνει κομμάτι στην αναγέννηση και ξέρει πως μέσω της ΑΕΚ, μπορεί πολύ πιο εύκολα να αγωνιστεί και στο εξωτερικό.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση θα είναι άμεσες, καθώς καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν επιθυμεί να μετατραπεί σε σίριαλ. Όπως παραδέχονται καλά πληροφορημένες πηγές, πρόκειται για θέμα ημερών. Ισως γι’ αυτό στην ΑΕΚ έλεγαν με σιγουριά από χθες πως έχουν κλείσει στόπερ που θα κάνει αίσθηση. Γιατί ο Κουρμπέλης, ένα πολύ σημαντικό όνομα ήδη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μπορεί να είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X