Νέο βίντεο ντροπής από το Beach Bar στη Ρόδο - Δεν είναι μόνο ο σερβιτόρος στη θάλασσα - Δείτε το!

Νέο βίντεο ντροπής από το Beach Bar στη Ρόδο - Δεν είναι μόνο ο σερβιτόρος στη θάλασσα - Δείτε το!

Κι όμως, αν νομίζετε πως το υποβρύχιο σερβίρισμα ήταν ό,τι χειρότερο είδατε, υπήρξε κι άλλο βίντεο τις τελευταίες ώρες...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντιδράσεις στα social media και σχόλια για τις συνθήκες εργασίας σε beach bar στη Ρόδο προκάλεσε βίντεο με ένα σερβιτόρο.

Στο βίντεο, ένας σερβιτόρος φαίνεται σχεδόν να κολυμπά προκειμένου να πάει παραγγελία σε πελάτες, καθώς έχει μπει μέσα στη θάλασσα με το νερό να φτάνει σχεδόν στο στήθος. Οι εικόνες αυτές έχουν προκαλέσει πολλά σχόλια στα social media, ενώ αποτέλεσαν αφορμή για να ανοίξει εκ νέου η συζήτηση για τις συνθήκες εργασίας στον τουρισμό και την εστίαση.

Το συγκεκριμένο περιστατικό φέρεται να καταγράφηκε σε γνωστό beach bar το οποίο βρίσκεται στην Καλλιθέα της Ρόδου. Για το ζήτημα αυτό έκανε ανάρτηση ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης. «Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι», έγραψε στο Twitter.

Δείτε το VIDEO ΕΔΩ

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X