«Φωτεινός φάρος ο Παυλής για την ΑΕΚ και κάθε Έλληνα»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Pavlis (1)Η διοίκηση του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΚ εξέδωσε πριν λίγο ανακοίνωση για τον Μιχάλη Παυλή που λόγω του προβλήματος υγείας του αποφάσισε να σταματήσει στα 24 του την ποδοσφαιρική καριέρα του.

Αυτή αναφέρει αναλυτικά:

«Η διοίκηση, οι αθλητές και το staff του Τμήματος Μπάσκετ της ΑΕΚ εκφράζουν την ειλικρινή τους συμπαράσταση στο Μιχάλη Παυλή. Έναν αθλητή που φόρεσε τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος, γνωρίζοντας ότι ρισκάρει την υγεία του, επειδή ήθελε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Αποτελεί υπόδειγμα για κάθε αθλητή και σύμβολο αυταπάρνησης για καθέναν που αγαπά τον σύλλογο.

Το Τμήμα Μπάσκετ της ΑΕΚ του εύχεται να καταφέρει να κερδίσει και αυτόν τον αγώνα και τον ευχαριστεί για όσα προσέφερε εντός και εκτός γηπέδων στην ομάδα μας. Πάντοτε ο Μιχάλης θα αποτελεί φωτεινό φάρο για τους αθλητές της ΑΕΚ αλλά και για κάθε Έλληνα.

Μιχάλη Παυλή σε ευχαριστούμε…»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X