Σούπερ εμφάνιση ο Φαγέ, οδήγησε σε νίκη την Καλλιθέα

Σούπερ εμφάνιση ο Φαγέ, οδήγησε σε νίκη την Καλλιθέα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

fayeΤη νίκη με 2-1 επί του Φωκικού πήρε η Καλλιθέα πριν από λίγο, πετυχαίνοντας ανατροπή στο σκορ.  Μάλιστα, για να φτάσει σε αυτή την μεγάλη νίκη η Καλλιθέα, συνέβαλε τα μέγιστα ένας παίκτης της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Αμπλαγέ Φαγέ, ο οποίος αγωνίζεται στην Καλλιθέα, αλλά από το καλοκαίρι θα φοράει την φανέλα της “Ένωσης”.

Ο νεαρός αμυντικός μέσος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση. Η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως από το δικό του πόδι δημιουργήθηκε το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε ο Παγώνης και που άνοιξε τον δρόμο για να πάρει το τρίποντο η Καλλιθέα. Ήταν πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, και γέμιζε το κέντρο με την επιβλητική του παρουσία. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ παρακολουθούν τον Φαγέ και σίγουρα με τέτοιες εμφανίσεις τους δικαιώνει που κινήθηκαν για την απόκτηση του.

Αξίζει να αναφερθεί, πως στην βασική εντεκάδα της Καλλιθέας βρέθηκαν και δύο πρώην “κιτρινόμαυροι”. Ο λόγος για τον Γιάννη Καραλή και τον Σταμάτη Καλαμιώτη. Ο πρώτος αγωνίστηκε για 78 λεπτά όταν και αντικαταστάθηκε από τον Φαμπρίς, ενώ ο δεύτερος αγωνίστηκε σε όλο το ματς.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X