Κοτσάτος: «Η ΑΕΚ απαιτεί οι αγώνες να παίζονται ΜΟΝΟ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kotsatosΔήλωση μέσα από την επίσημη σελίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο facebook έκανε ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος αναφορικά με την απόφαση για επανάληψη του αγώνα ΟΣΦΠ – ΑΕΚ για την Α1 βόλεϊ γυναικών στο κλειστό του Ρέντη. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ τόνισε ότι ο σύλλογος απαιτεί οι αγώνες να παίζονται αποκλειστικά και μόνο στους αγωνιστικούς χώρους.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση χαιρετίζουμε την απόφαση των αρμόδιων αρχών, για την επανάληψη του αγώνα ΟΣΦΠ – ΑΕΚ στο κλειστό του Ρέντη για την Α1 Γυναικών. Σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα μας αδικήθηκε κατάφορα σε κρίσιμα σημεία του, κάτι που ήταν παραδεκτό από όλους. Είναι καιρός επιτέλους να σταματήσουν να λειτουργούν στον αθλητισμό τα κέντρα αποφάσεων υπέρ συγκεκριμένων ομάδων αλλοιώνοντας αγώνες, βαθμολογίες και τίτλους.

Με αυτή την απόφαση ελπίζουμε και ευχόμαστε να γίνει η αρχή όχι μόνο στο βόλεϊ, αλλά συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό για αξιοκρατία και δίκαιο παιχνίδι για να κερδίζει ο καλύτερος, όποιος και αν είναι αυτός.

Η ΑΕΚ απαιτεί οι αγώνες να παίζονται ΜΟΝΟ μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X