Λαμία: «Παρελθόν» αποτελεί ο Μπεχαράνο

Λαμία: «Παρελθόν» αποτελεί ο Μπεχαράνο
Photo Credits: INTIME

Μετά από 4 χρόνια, οι δρόμοι της Λαμίας και του Ντάνι Μπεχαράνο χωρίζουν, με τους Φθιωτούς να αποχαιρετούν τον χαφ από τη Βολιβία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι δρόμοι του Ντάνι Μπεχαράνο και της Λαμίας χωρίζουν έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Η ομάδα της Φθιώτιδας με ανακοίνωση ευχαρίστησε τον 29χρονο για την προσφορά του στον σύλλογο όλα αυτό το διάστημα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια.

Ο Μπεχαράνο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο για λογαριασμό της Νέας Σαλαμίνας όπου υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 μετά την λήξη του συμβολαίου και την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον 29χρονο διεθνή αμυντικό μέσο, Danny Bejarano, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει θερμά για την μέχρι σήμερα συνεργασία και να του ευχηθεί να έχει υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Danny έγινε μέλος της οικογένειας της Λαμίας τον Ιανουάριο του 2019 και μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του είχε συμπληρώσει 132 συμμετοχές με τη φανέλα του συλλόγου σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 9 γκολ και 4 ασίστ. Όλα αυτά τα χρόνια βοήθησε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και η συμβολή του στις επιτυχίες της είναι αδιαμφισβήτητη».

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X