ΑΕΚ: «Κλείνει» και Τουρκομένη η ανδρική ομάδα πόλο!

ΑΕΚ: «Κλείνει» και Τουρκομένη η ανδρική ομάδα πόλο!

Η ανδρική ομάδα πόλο είναι έτοιμη για να ανακοινώσει μια ακόμη μεταγραφή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ενίσχυση δεν σταματάει για την ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ η οποία έχει ανακοινώσει ήδη τρεις προσθήκες για τη νέα σεζόν και συνεχίζει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr η «Ένωση» έχει έρθει σε συμφωνία και με τον ταλαντούχο Ιάσωνα Τουρκομένη ο οποίος τη χρονιά που πέρασε αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα. Συγκεκριμένα ο γεννηθείς στις 14/09/2004 περιφερειακός,  Ιάσων Τουρκομένης, αναδείχθηκε τον Σεπτέμβρη (2021) αργυρός πρωταθλητής Ευρώπης με το σκουφάκι της Εθνικής ομάδας των Εφήβων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Μάλτας. Αποτέλεσε ενεργό στέλεχος της Εθνικής συμβάλλοντας κι εκείνος σημαντικά στη μεγάλη αυτή επιτυχία. Μέχρι το καλοκαίρι του 2021 ανήκε στον Ολυμπιακό, από τις ακαδημίες του οποίου ξεκίνησε την υδατοσφαίριση. Ο 18χρονος περιφερειακός φόρεσε για πρώτη φορά πέρυσι (2021-2022) το σκουφάκι του Απόλλωνα, παίρνοντας αρκετές ευκαιρίες στην Α1 των Ανδρών. Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει ήδη τους Μιχάλη Καζάζη, Μιχάλη Βέκο και Δημήτρη Παρτσόγλου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X