Δεν δίνει τον Σκόκο η Ιντερνασιονάλ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

scoccoΣτην Ιντερνασιονάλ θα παραμείνει ο Νάτσο Σκόκο, πάρα το έντονο ενδιαφέρον της Σάντερλαντ να τον εντάξει στο ρόστερ της. Μάλιστα, ο πρόεδρος της ομάδας από το Πόρτο Αλέγκρε, Άμπελ Μπράγκα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Radio Gaucha τόνισε πως η Ιντερνασιονάλ θέλει να βασιστεί πάνω στον πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Ο Άμπελ Μπράγκα είπε χαρακτηριστικά: “Ο Σκόκο είναι σπουδαίος παίκτης κι ο προπονητής μας, Άμπελ Μπράγκα, το γνωρίζει καλά. Θέλουμε να βασιστούμε πάνω του”.

Πάντως, ο 28χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του τόνισε πως σε περίπτωση που φύγει από την Ιντερνασιονάλ, τον πρώτο λόγο θα έχει η Νιούελς, ενώ υπογράμμισε πως δεν κλείνει την πόρτα σε καμία ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νάτσο Σκόκο: “Στην Αργεντινή, η ομάδα που πάντα έχει προτεραιότητα είναι η Νιούελς, αλλά γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να γυρίσω για οικονομικούς λόγους που δεν εξαρτώνται από μένα. Πολλά εξαρτώνται από την Ιντερνασιονάλ και κάθε ομάδα που μπορεί να πληρώσει αυτά που περιμένουν οι Βραζιλιάνοι. Για λόγους ευγνωμοσύνης, σεβασμού και συναισθημάτων, η Νιούελς θα έχει πάντοτε το προβάδισμα, αλλά δεν μπορώ να κλείσω την πόρτα σε κανέναν”.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X