Η ώρα της κρίσης: Ο Βεζένκοφ ανακοινώνει το Σάββατο (01/07) την απόφασή του

Η ώρα της κρίσης: Ο Βεζένκοφ ανακοινώνει το Σάββατο (01/07) την απόφασή του
Photo Credits: INTIME

Ο Σάσα Βεζένκοβ έχει πάρει την απόφασή και σύντομα θα ανακοινώσει το αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ή θα αλλάξει ήπειρο και θα συνεχίσει στο ΝΒΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο MVP της φετινής Euroleague έχει πάρει ήδη στα χέρια του την πρόταση των Σακραμέντο Κινγκς και εντός της ημέρας θα ανακοινώσει την απόφασή του για το αν θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι προκειμένου να συνεχίσει ή όχι την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Μάλιστα ο Βεζένκοβ επιστρέφει από τις διακοπές του γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο καθώς έλαβε την πρόταση το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια θα κοινοποιήσει την απόφασή του. Φυσικά η αγωνία είναι μεγάλη στους φίλους των «ερυθρολεύκων» αναφορικά με την απόφασή του Βεζένκοβ, ο οποίος έχει κλείσει έξι χρόνια στους Πειραιώτες.

Συνολικά έχει αγωνιστεί σε 228 ματς της Euroleague εάν συμπεριληφθεί και η τριετία του στην Μπαρτσελόνα έχοντας κατά μέσο όρο 9.6 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 40% στα τρίποντα. Φέτος έκανε την breakout season του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με 17.6 πόντους και 7.5 ριμπάουντ.

Όσον αφορά τους Σακραμέντο Κινγκς, κατά τη διάρκεια της Free Agency ανανέωσε τα συμβόλαια των Χάρισον Μπαρνς και Τρέι Λάιλς, ενώ απέκτησε με trade τον Κρις Ντουάρτε από τους Ιντιάνα Πέισερς.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X