ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην ΑΕΚ ο παικταράς Πινέδα μέχρι το 2027 - Αγόρασε το 100% των δικαιωμάτων του!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην ΑΕΚ ο παικταράς Πινέδα μέχρι το 2027 - Αγόρασε το 100% των δικαιωμάτων του!
Photo Credits: INTIME

Με υπέρβαση και προσωπικές επαφές του Δημήτρη Μελισσανίδη η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τη Θέλτα και ανακοίνωσε τον Πινέδα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία τεράστια μεταγραφή για την ΑΕΚ η οποία προχώρησε στην αγορά του Ορμπελίν Πινέδα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια κάνοντας τον Μεξικανό την πιο ακριβή αγορά της ιστορίας της!

O MVP του νταμπλ, ο παικταράς Πινέδα θα μείνει ΕΔΩ! Και με 100% αγορά του από την Θέλτα! Το ποσό της αγοράς ξεπέρασε τα 6,5 εκατ.ευρώ για την ισπανική ομάδα!

Η Ένωση ανακοίνωσε νωρίς το πρωί του Σαββάτου και επίσημα τη μεταγραφή του Μεξικανού παικταρά διατηρώντας τον MVP του πρωταθλήματος στο δυναμικό της, κάτι που ήθελε πολύ ο Ματίας Αλμέιδα. Η ΑΕΚ προχώρησε στην αγορά όλων των δικαιωμάτων του «Μαγκίτο» γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να καθορίζει μόνο η ίδια το μέλλον του παικταρά, αλλά και να είναι… ήσυχη.

Η μεταγραφή του Πινέδα αποτελεί την πιο ακριβή αγορά της ΑΕΚ στην ιστορία της, με την Ένωση να είναι όλη την νύχτα σε σκληρές διαπραγματεύσεις με την Θέλτα και τις δύο ομάδες να καταλήγουν σε συμφωνία τις πρωινές ώρες. Και ακολούθησε η επίσημη ανακοίνωση…

Το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει μετά τη μία τα μεσάνυχτα για θετικές εξελίξεις με έκτακτο ρεπορτάζ και όλα πήγαν καλά!

Η ανακοίνωση για Πινέδα

Πιο αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για την αγορά του Ορμπελίν Πινέδα:

«Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ είναι γεγονός!

Η ομάδα μας ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ισπανική Θέλτα για την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός διεθνής άσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ορμπελίν Πινέδα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 με τη μορφή δανεισμού. Αγωνίστηκε συνολικά σε 42 παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκόραρε 10 φορές, έβγαλε 4 ασίστ και είχε καθοριστική συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα μας έπειτα από 45 χρόνια, κερδίζοντας και τον τίτλο του MVP της Super League 2022-23!

Όρμπε, για πάντα εδώ!».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X