Μελισσανίδης: "Ο Παυλής έχει ταυτιστεί με την ΑΕΚ και η θέση του είναι μαζί μας"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

melissanidis2Ο Δημήτρης Μελισσανίδης με επίσημη δήλωση του στο site της ΑΕΚ πήρε θέση αναφορικά με το θέμα του τέλους της καριέρας του Μιχάλη Παυλή για λόγους υγείας, κάτι που ανακοινώθηκε χθες. Μεταξύ άλλων, ο Επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου της ΑΕΚ τόνισε ότι ο 25χρονος Παυλής θα παραμείνει στην ομάδα από άλλο πόστο και ότι η θέση του είναι στην ομάδα η οποία θα του φερθεί ως οικογένεια.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Είναι πολύ οδυνηρό για ένα νέο παιδί όπως ο Μιχάλης Παυλής, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα με πολλά όνειρα στην ομάδα της καρδιάς του, να αναγκάζεται για λόγους υγείας να πάρει σκληρές αποφάσεις και να αποσυρθεί πρόωρα από την ενεργό δράση.

Δυστυχώς όμως η ζωή μας επιφυλάσσει δυσάρεστες εκπλήξεις και εδώ χρειάζεται να σε αγκαλιάσει και να σου προσφέρει στήριξη μια πραγματική ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Ο Μιχάλης Παυλής έχει ταυτιστεί με την ΑΕΚ και θα συνεχίσει να δίνει άλλους αγώνες μέσα στην ΑΕΚ. Η θέση του είναι μαζί μας».

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X