Διευκρινήσεις για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aigaleo-aek kosmosΟ αντιπρόεδρος του Αιγάλεω, Τάσος Δενδρινός με τοποθέτηση του στο Aigaleo-city.blogspot.gr, ενημέρωσε τους φιλάθλους των δύο ομάδων για τον τρόπο που θα προμηθευτούν τα εισιτήρια του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Έχουμε τυπώσει 8.000 εισιτήρια. Περίπου 5.000 αντιστοιχούν στο Αιγάλεω και 3.000 περίπου στην ΑΕΚ η οποία και έχει παραλάβει 2000. Στην Θύρα 12 θα εισέρχονται οι κάτοχοι διαρκείας της 12 και τα εισιτήρια των 5 ευρώ. Στις Θύρες της Μάκρης θα εισέρχονται οι κάτοχοι διαρκείας των 100 και 150 ευρώ, καθώς και όσοι έχουν εισιτήρια των 10 ευρώ. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα τοποθετηθούν στις Θύρες της Θηβών και της Θεσσαλονίκης. Ενδιάμεσα η Αστυνομία θα δημιουργήσει ζώνες ασφαλείας. Προπώληση εισιτηρίων γίνετε στα εκδοτήρια της Κοραή. Από εκεί πωλούνται εισιτήρια για όλες τις Θύρες προς τους φίλους του Αιγάλεω και αυτούς της ΑΕΚ. Την Κυριακή θα υπάρχουν ταμεία στην Κοραή για τους φιλάθλους των δύο ομάδων.

Όσον αφορά τα περί προβοκάτσιας, εμείς ταυτότητες και άλλα γραφικά άλλων εποχών, δεν πρόκειται να τα κάνουμε. Έχουμε κάνει αλλεπάλληλες συσκέψεις, επαφές με την Αστυνομία, όλα όμως θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Οι φίλαθλοί μας θα πρέπει να προστατέψουν την ομάδα μας. Είμαστε ήδη τιμωρημένοι και υπότροποι και έχουμε 2 κλήσεις σε απολογία!!!

Το Αιγάλεω θα παίζει πάντα για τη νίκη και προς αυτή τη μεριά πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Δεν πρέπει να «τσιμπήσουμε» σε τυχόν προκλήσεις που θα δεχθούμε. Όχι καπνογόνα εντός αγωνιστικού χώρου, όπως μπουκάλια και οτιδήποτε άλλο μπορεί να προκαλέσει τιμωρία στην ομάδα μας.

Καλή Χρονιά για όλους μας»

ΤΑΣΟΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X