«Εάν η ΑΕΚ αποκτήσει τον Πάλμα, θα έχει ιστορική σημασία για τη χώρα μας»

«Εάν η ΑΕΚ αποκτήσει τον Πάλμα, θα έχει ιστορική σημασία για τη χώρα μας»
Photo Credits: INTIME

Ο Ονδουριανός ρεπόρτερ, Αλέξις Μοράλες μεταφέρει το κλίμα που υπάρχει στην πατρίδα του για τον Λουίς Πάλμα και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επιχειρεί το «κόλπο γκρόσο» με την απόκτηση του Λουίς Πάλμα, μια μεταγραφική υπόθεση που ασφαλώς μόνο εύκολη δεν φαντάζει.

Αφενός μεν οι οικονομικές απαιτήσεις του Άρη είναι υψηλές, αφετέρου δε, η πλευρά του ποδοσφαιριστή διατηρεί ένα αξιοσημείωτο ποσοστό μεταπώλησης.

Η επικείμενη άφιξη του ατζέντη του άσου των «κιτρίνων» στην Ελλάδα αναμένεται να σηματοδοτήσει εξελίξεις. Το SDNA επικοινώνησε με τον ρεπόρτερ του Tigo Sports από την Ονδούρα, Αλέξις Μοράλες, ο οποίος αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την μεταγραφή του συμπατριώτη του.

«Η πορεία τους Λουίς Πάλμα στην Ελλάδα με τον Άρη συνιστά μια μικρή έκπληξη για τους ποδοσφαιρόφιλους στην Ονδούρα, αφού ήταν σχετικά άγνωστος εδώ.

Γνωρίζω πως ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, η ΑΕΚ, αλλά και ομάδες από την Σκωτία και την Ουκρανία. Το βέβαιο είναι πως ο Πάλμα στα 23 του είναι ο κορυφαίος ‘λεγεωνάριος’ του ποδοσφαίρου της Ονδούρας. Εάν διορθώσει κάποιες λεπτομέρειες στον χαρακτήρα του, είμαι σίγουρος πως θα τον δούμε τα επόμενα χρόνια να κάνει το άλμα σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Εάν τελικά μεταπηδήσει στην ΑΕΚ, όπως ακούμε, θα είναι μια ιστορική μεταγραφή για το ποδόσφαιρο της Ονδούρας. Ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην Ονδούρα και θεωρώ πως εάν γίνει αυτή η μεταγραφή θα παρακολουθεί την καριέρα του, ακόμη περισσότερος κόσμος. Δυστυχώς, λόγω ενός πειθαρχικού παραπτώματος ο Πάλμα βρέθηκε εκτός εθνικής Ονδούρας και η απουσία του είναι αισθητή στο Gold Cup, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Πάλμα είναι ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος από την εποχή που αγωνιζόταν στην CDS Vida, είχε ξεκινήσει να δείχνει τις ικανότητες του. Είναι ένα παιδί που έχει λάβει σωστή εκπαίδευση. Ελπίζω να επιστρέψει στην εθνική Ονδούρας στην επόμενη διοργάνωση της FIFA».

Πηγή: SDNA

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X