Οριστικά στην Καισαριανή (19.30) το παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

niar ist-aekΗ ΑΕΚ βρέθηκε μπλεγμένη για ακόμη μια φορά στα «παιχνίδια» της Περιφέρειας με τις άδειες των γηπέδων στην Αττική. Ωστόσο όπως ανακοινώθηκε από την Ομοσπονδία, το αυριανό (4/1) παιχνίδι με τον Φιλαθλητικό θα διεξαχθεί τελικά στο κλειστό γυμναστήριο της Νηαρ Ήστ, στην Καισαριανή και θα ξεκινήσει στις 19.30. Το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει για την προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας να αγωνιστεί στο κλειστό των Λιοσίων. Που όμως δεν ευοδώθηκε. Εν τέλει πάρθηκε οριστική απόφαση κάτι περισσότερο από 24 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν την δυνατότητα να σταθούν δίπλα στην προσπάθεια των παικτών και με τις “φωνές” τους να δώσουν την απαραίτητη ώθηση για να έρθει μια ακόμα νίκη.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δυο σωματείων, ο αγώνας ΑΕΚ – Φιλαθλητικός ΟΑ (4/1/2014) για τη 10η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Νήαρ Ηστ (Καισαριανή) στις 19.30….»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X