Τους έκανε πλάκα και με εννιά και με μουσαντέ πέναλτι (VIDEO)

Τους έκανε πλάκα και με εννιά και με μουσαντέ πέναλτι (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

batista-kostisΓια τους λάτρεις του ποδοσφαίρου αποτελεί σχεδόν κλασικό ερώτημα: ποια ΑΕΚ ήταν ποιοτικότερη, ανάμεσα στην ομάδα των τελών της δεκαετίας του ’70 και αυτήν που κυριάρχησε στη δεκαετία του ’90. Η χαραυγή του 1996 βρήκε την ΑΕΚ σε απόλυτη υπεροχή στον ελληνικό χώρο και η τρανή απόδειξη ήταν το ματς που έγινε μια μέρα σαν σήμερα με αντίπαλο τον ΟΣΦΠ.

Ηταν η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για το κύπελλο, θεσμό που τελικά κατέκτησε η Ενωση. Σύγκριση ανάμεσα στους αντιπάλους δεν υπήρχε καίτοι η ΑΕΚ έπαιζε με εννιά και η ομάδα του Πειραιά με…14. Αναλογιστείτε μόνο πως στο ημίωρο οι «κιτρινόμαυροι» προηγούνταν με 2-0 χάρη σε γκολ των Μπατίστα και Κωστή, ενώ στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Ντανιέλο.

Αφού οι παίκτες του ΟΣΦΠ δεν μπορούσαν, ανέλαβε δράση ο διαιτητής Βέλλιος. Στο 53’ αποβάλει με ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μανωλά και δέκα λεπτά έπειτα ανακαλύπτει πέναλτι σε διεκδίκηση της μπάλας από Καραγιάννη και Σαπάνη μέσα στην περιοχή. Βέβαια, ούτε και όταν απέβαλε τον Κωστένογλου και η ΑΕΚ έπαιζε με εννιά, δεν μπορούσε να χάσει τη νίκη.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

[youtube id=”k5ZEreAoma0″ width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X