Δεν υπάρχει πουθενά η ΑΕΚτζήδικη τρέλα: Εξαντλήθηκαν τα VVIP εισιτήρια κόστους 7.000 ευρώ!

Δεν υπάρχει πουθενά η ΑΕΚτζήδικη τρέλα: Εξαντλήθηκαν τα VVIP εισιτήρια κόστους 7.000 ευρώ!
Photo Credits: INTIME

Απίστευτο, αλλά αληθινό και ΑΕΚτζήδικο, η Ένωση ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα τα VVIP εισιτήρια κόστους 7.000 ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο χαμός με τα εισιτήρια διαρκείας στην ΑΕΚ συνεχίζεται με τις ανανεώσεις από φίλους της ΑΕΚ να κινείται σε φρενήρη ρυθμό.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΕΚ, τα φθηνά εισιτήρια διαρκείας, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, γίνονται ανάρπαστα, όμως εκείνο που είναι τρελό, άλλως άκρως ΑΕΚτζήδικο είναι πως εξαντλήθηκαν τα VVIP.

Και γιατί αναφερόμαστε σ’ αυτό; Διότι δεν μιλάμε για φθηνά εισιτήρια, αλλά για κάρτες διαρκείας των 7.000 ευρώ που έχουν ήδη κάνει… φτερά.

Τώρα σε ό,τι αφορά στους ακριβείς αριθμούς των εισιτηρίων διαρκείας, η ΠΑΕ αναμένει να ολοκληρωθεί και η δεύτερη φάση διάθεσης, προκειμένου να έχει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Ωστόσο είναι δεδομένο πως και φέτος στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» δεν θα πέφτει καρφίτσα και το πάρτι θα συνεχίζεται με την ΠΑΕ να έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο, ότι θα πατάξει όσο εφικτό είναι αυτό το φαινόμενο των καπνογόνων και των βεγγαλικών.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X