Η ΑΕΚ παίρνει Αλέξη Πήλιο και Μουστάκα από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη δεύτερη ομάδα!

Η ΑΕΚ παίρνει Αλέξη Πήλιο και Μουστάκα από τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη δεύτερη ομάδα!
Photo Credits: INTIME

Δύο νέα χτυπήματα από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα δύο χτυπήματα για την δεύτερη ομάδα της έκανε η ΑΕΚ!

Μαζί με τον Σταύρο Πήλιο, το δρομολόγιο Ιωάννινα – Αθήνα θα ακολουθήσει και ο αδερφός του Αλέξης, όπως το enwsi.gr σας έχει ενημερώσει αρκετό καιρό τώρα.

Πρόκειται για 19χρονο δεξιό μπακ ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε σε 23 παιχνίδια του πρωταθλήματος Κ19 με τον ΠΑΣ, σημειώνοντας ένα γκολ. Εντάσσεται στην ΑΕΚ και ασφαλώς θα παρακολουθείται από τον Αλμέιδα.

Από τον ΠΑΣ, η ΑΕΚ παίρνει και τρίτο ποδοσφαιριστή μετά τα αδέρφια Πήλιου. Πρόκειται για τον 20χρονο επιτελικό χαφ, Λάμπρο Μουστάκα, ο οποίος στο ίδιο πρωτάθλημα, ως συμπαίκτης του Πήλιου, μέτρησε συνολικά 18 εμφανίσεις, σκοράροντας 6 φορές.

Είναι μέσος με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και δεινότητα στο σκοράρισμα, που επίσης γι’ αρχή θα αγωνίζεται με την ΑΕΚ Β.

Πιο σημαντική ασφαλώς όλων, είναι η προσθήκη του του 20χρονου στόπερ, Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου, για τον οποίο σας ενημερώσαμε νωρίτερα.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X