Μπάγερν Μονάχου και Qatar Airways τερμάτισαν την συνεργασία τους μετά τις διαμαρτυρίες οπαδών!

Μπάγερν Μονάχου και Qatar Airways τερμάτισαν την συνεργασία τους μετά τις διαμαρτυρίες οπαδών!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπάγερν Μονάχου και η αεροπορική εταιρεία Qatar Airways υπήρξαν συνεργάτες εδώ και πέντε χρόνια, αλλά οι δρόμοι τους θα χωρίσουν στο τέλος του μήνα, όταν λήξει το τρέχον συμβόλαιο.

Η καταριναή εταιρεία είναι platinum partner του συλλόγου της Μπουντεσλίγκα με το λογότυπο να εμφανίζεται και στο μανίκι της φανέλας των παικτών, αλλά ένα μεγάλο τμήμα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας εξέφρασε τη συνεχή αντίθεσή του στη συμφωνία με πανό σε αγώνες που κατηγορούσαν τον σύλλογο για sportswashing και στηλίτευταν το ιστορικό καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της χώρας του Κόλπου.

Ο σύλλογος αναφέρει ότι «οι εμπιστευτικές, ανοιχτές ανταλλαγές έχουν δημιουργήσει φιλίες που θα συνεχιστούν» ακόμη και μετά τη λήξη της συμφωνίας, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου δήλωσε: «Η FC Bayern και η Qatar Airways συνεργάστηκαν με επιτυχία και έμαθαν ο ένας από τον άλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Akbar Al Baker, διευθύνοντα σύμβουλο της Qatar Airways, για αυτό. Ευχόμαστε σε όλους τους εργαζόμενους της Qatar Airways ό,τι καλύτερο για το μέλλον».

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X