Ολυμπιακός: Σε ανοιχτή γραμμή με Τράμπζονσπορ για Γκόμες, Μπάρτρα

Ολυμπιακός: Σε ανοιχτή γραμμή με Τράμπζονσπορ για Γκόμες, Μπάρτρα
Photo Credits: INTIME

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Τράμπζονσπορ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεταγραφικές εξελίξεις αναμένονται άμεσα στον Ολυμπιακό, με τον Αντόνιο Κορδόν να κινείται σε πολλά επίπεδα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Τράμπζονσπορ, καθώς ενδιαφέρονται για τους Μάξι Γκόμες και Μαρκ Μπάρτρα. Για τον Ουρουγουανό φορ, η ομάδα της Τραπεζούντας αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ, με τους Τούρκους να επιβεβαιώνουν τις επαφές.

Μάλιστα, η Τράμπζονσπορ θέλει να ρίξει στο τραπέζι και τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα, αλλά οι Πειραιώτες απέκλεισαν κάποια τέτοια περίπτωση. Όσον αφορά τον Μπάρτρα, δεν υπολογίζεται από την τουρκική ομάδα, αλλά ο Ισπανός στόπερ έχει προσελκύσει την προσοχή των Μπέτις και Τζιρόνα.

Παράλληλα, ο Κορδόν προσπαθεί για την απόκτηση του Χόρχε Ντε Φρούτος από τη Λεβάντε, με τον χρόνο να πιέζει τους Ισπανούς. Συγκεκριμένα, θα ήθελαν να πουλήσουν τον 26χρονο εξτρέμ έως αύριο, για να μπουν λεφτά στα ταμεία τους πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, που δεν στέφθηκε με επιτυχία. Αυτή την κατάσταση θέλει να εκμεταλλευτεί υπέρ του ο Ολυμπιακός, αλλά για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ισπανικές ομάδες.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X