Ψάχνει τα κατάλληλα «συστατικά» για την αμυντική «συνταγή» ο Δέλλας

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rovas-georgeasΤην περασμένη Κυριακή απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, η ΑΕΚ γνώρισε ένα ντροπιαστικό αποκλεισμό από το Κύπελλο χάνοντας με 2-0. Ένα ματς στο  οποίο οι κιτρινόμαυροι εμφάνισαν προβλήματα σε όλες τις γραμμές. Όμως είναι αλήθεια ότι σχολιάστηκε ιδιαίτερα ο τρόπος με τον οποίο η άμυνα της Ένωσης δεν αντέδρασε στα δύο γκολ που δέχτηκε. Είναι σαφές επίσης ότι υπήρχε και εξακολουθεί να υπάρχει προβληματισμός για το αμυντικό κομμάτι. Με τον προπονητή να προσπαθεί να βρει την κατάλληλη χημεία στην αμυντική λειτουργία προκειμένου να μηδενιστούν τα λάθη.

Στην χθεσινή προπόνηση έκανε γνωστή την πρόθεση του να επαναφέρει τον Σταύρο Σταθάκη στην ενδεκάδα. Μόνο που φαίνεται να υπάρχει ένα ερωτηματικό για τον παρτενέρ του. Γεωργέας και Ρόβας ερίζουν για μια θέση στα στόπερ. Μάλιστα ο Δέλλας έβαλε εναλλάξ τους δύο παίκτες δίπλα στον Σταθάκη. Όταν ο Γεωργέας έπαιξε κεντρικός αμυντικός,  ο Ρόβας πήγε δίπλα στον Κορδέρο, ενώ υπήρχαν στιγμές που ο Ισπανός είχε δίπλα του τον Γεωργέα, με τον Ρόβα να οπισθοχωρεί. Όσο αφορά το δεξί άκρο της άμυνας ο Αργυρίου φαίνεται να επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός μπακ μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Ενώ αριστερά ο Σταύρος Πεταυράκης ήταν και πάλι με τους βασικούς.

Πάντως  Δέλλας φαίνεται να μην έχει αποφασίσει οριστικά και ψάχνεται ακόμα. Η εικόνα της άμυνας στα τελευταία παιχνίδια, τον έχει βάλει σε πολλές σκέψεις, ενώ στο Καυταντζόγλειο είδε το αποκορύφωμα των λαθών της αμυντικής γραμμής.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X