Ο «γύλος» και οι όρτσα υπογραφές

Ο «γύλος» και οι όρτσα υπογραφές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

[youtube id=”yHp_SEw8rw4″ width=”600″ height=”350″]

aylonitisΠως τα φέρνει η ζωή. Ο μεγάλος κωμικός, ο σπουδαίος Βασίλης Αυλωνίτης, προκαλούσε γέλιο μέσω δακρύων πριν από χρόνια με τον περίφημο γύλο. Τον συμπαθή ταβερνιάρη της «σωφερίνας», που αλλού κοιτούσε και αλλού μιλούσε. Όπως είχε απολογηθεί στο δικαστήριο, δεν έφταιγε εκείνος, αλλά είχε γεννηθεί με το μάτι λίγο…όρτσα. Για τον Τάσο Αυλωνίτη τα χεράκια ήταν λίγο…όρτσα τις τελευταίες εβδομάδες. Μόνο που στα μεγάλα παιδιά, αυτά τα λάθη πληρώνονται.

Δεν ξέρω αν ο νεότερος Αυλωνίτης θα έχει την τύχη της…Βουγιουκλάκη στην ταινία (χρεώθηκε με απιστία που δεν έκανε και της ήρθε αίτηση διαζυγίου), αλλά είναι γεγονός πως δεν θα περάσουν έτσι τα παιδιαρίσματα. Οι εποχές που στην ΑΕΚ εμφανίζονταν γύλοι (να θυμηθούμε Κωνσταντίνου, Στολτίδη, Τοροσίδη και άλλους πολλούς της νεότερης εποχής) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οποιος συμφώνησε με την ΑΕΚ, πήρε λεφτά από εκείνη και μετά λιμπίστηκε τα μεγαλεία του Βαγγέλη θα πληρώσει και το ανάλογο τίμημα.

Πρακτικά, η ΑΕΚ μπορεί να προσδοκά από την υπόθεση την τιμωρία του ποδοσφαιριστή. Ακόμα και αν υπάρχει προγενέστερο συμβόλαιο ανανέωσης με τον Πανιώνιο, δεν αλλάζει πως ο Αυλωνίτης υπέγραψε σε δύο διαφορετικές ομάδες. Αξιόπιστες πηγές μου έλεγαν χθες πως ο Αυλωνίτης θα τιμωρηθεί από δύο μήνες μέχρι ένα χρόνο, η ΑΕΚ μπορεί να αξιώσει χρηματική αποζημίωση και να τραβήξει την υπόθεση. Βέβαια, κατά την άποψη μου το μεγαλύτερο κέρδος αφορά το ταρακούνημα στον χαλίφη του λιμανιού.

Ταράχτηκαν πολλοί με την εμφάνιση του Αχαρναϊκού. Οι ίδιοι που θεωρούν ως δεδομένη τη σχέση εξάρτησης του Πανιωνίου με τον ΟΣΦΠ, που δεν προλαβαίνουν να μετρούν τους δανεικούς που παραχωρούνται δεξιά και αριστερά σύμφωνα με τις επιθυμίες του Βαγγέλη, που έφτασαν να γίνουν ακόμα και θέμα στη Βουλή αναφορικά με την αξιοπιστία και την ισονομία του (ποιού;) πρωταθλήματος. Και ναι, η ΑΕΚ θα χτίσει σχέσεις με ομάδες που τη σέβονται και την ενώνουν ιστορικές καταβολές.

Το σπουδαίο είναι πως η ΑΕΚ έδειξε πως δεν παίζει. Πως δεν πρόκειται να ανεχτεί από κανέναν γύλο να κάνει μαγκιές και να τη γράφει στα παπούτσια του. Να παίρνει τα λεφτά της και να τα εμφανίζει ως δανεικά. Η ΑΕΚ της νέας εποχής, ακόμα και τώρα που βρίσκεται στα κάτω της, θα είναι πραγματική πρωταγωνίστρια. Ο Μελισσανίδης θα τους κάνει πολλά χουνέρια και είναι βέβαιο πως ουδείς θα ντρέπεται πλέον για καταστάσεις που συμβαίνουν.

Υ.Γ.: Αφησα να περάσουν λίγες ώρες για τον Μιχάλη. Διάβασα με θαυμασμό τα σχόλια σας που δείχνουν πόσο δυνατός είναι ο Παυλής και πόσο μεγάλη η οικογένεια της ΑΕΚ. Ξέρετε, νομίζω πως το πιο σημαντικό είναι πως δεν υπήρξε πουθενά οίκτος και στεναχώρια. Ο Μιχάλης έμαθε να ζει και να μεγαλώνει από τα προβλήματα. Τρελαίνεται για την ΑΕΚ, είναι οπαδός αυτής της ομάδας και τούτο δεν πρόκειται να αλλάξει. Και επειδή πλέον στην ΑΕΚ υπάρχουν άνθρωποι που κρατούν τον λόγο τους, ο Παυλής θα είναι πάντα μέλος της ομάδας.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X