Από την στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Μιχάλης Παυλής αποσύρεται από την ενεργό δράση, λόγω προβλήματος υγείας, σύσσωμος ο αθλητικός χώρος βρίσκεται στο πλευρό του. Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Εγγλέζου. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ που πλέον αγωνίζεται στην Κύπρο, με ανάρτηση του σε ιστοσελίδα κοινωνική δικτύωσης εξέφρασε την στήριξη του στον Παυλή και του ευχήθηκε όσα δεν χάρηκε ως ποδοσφαιριστής με την φανέλα της “Ένωσης”, να τα χαρεί από άλλο πόστο.
Ο Εγγλέζου έγραψε χαρακτηριστικά: “Αδερφέ καλή δύναμη. Δυστυχώς δεν είναι όλα όπως τα περιμένουμε. Σου εύχομαι υγεία και όσα δεν χάρηκες με την ΑΕΚάρα ως ποδοσφαιριστής, να τα χαρείς έστω από άλλο πόστο. Σου αξίζει να είσαι εκεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο”.

«Ο Ντι Μαρία συμφώνησε με ομάδα της Mέσης Ανατολής»

Ρεκόρ προσέλευσης με 9 εκατ. θεατές στη Ligue 1 – Πάνω από 61 χιλιάδες ο μέσος όρος της Μαρσέιγ

Δίχως ίχνος Photoshop: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δείχνει το κορμί της με μαγιό όπως πραγματικά είναι και αποθεώνεται στο instagram (ΦΩΤΟ)

Ύστερα από το δεύτερο «χαστούκι» από τον Άρειο Πάγο: Βρήκε κόμμα ο Κασιδιάρης

Θα είναι πάντα η σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων, της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού