Ευχές της Τριγλίας Ραφήνας να βγει ο Παυλής «πρωταθλητής» στην «μάχη» του

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pavlisΗ ανακοίνωση του Μιχάλη Παυλή για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, άγγιξε και τους ανθρώπους της Τριγλίας Ραφήνας, οι οποίοι μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσαν του ευχήθηκαν να βγει, όχι απλά νικητής, αλλά πρωταθλητής στον αγώνα που δίνει. Αναλυτικά η ανακοίνωση του “κιτρινόμαυρου” συλλόγου:

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, εκφράζοντας και τα αισθήματα των αθλητών και φιλάθλων του σωματείου μας, θέλει να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Μιχάλη Παυλή για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και που τον αναγκάζει σε ηλικία 24 ετών να σταματήσει το άθλημα που τόσο αγαπάει.

Παράλληλα, θέλει να ευχαριστήσει τον Μιχάλη Παυλή για το ήθος που επέδειξε στα όσα χρόνια αγωνίσθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θέλει να του ευχηθεί να βγει όχι νικητής, αλλά πρωταθλητής, στον αγώνα που θα δώσει και να αποτελέσει ένα φωτεινό παράδειγμα δύναμης και αποφασιστικότητας σε όσους συνανθρώπους μας πάσχουν από την ίδια αρρώστια”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X