Πρώην παίκτρια της Μπαρτσελόνα έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της live (VIDEO)

Πρώην παίκτρια της Μπαρτσελόνα έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της live (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους μοιράστηκαν σε ζωντανή εκπομπή στην τηλεόραση η Αντρέα Φαλκόν και η σύντροφός της.

Ειδικότερα, η πρώην παίκτριας της Μπαρτσελόνα που αγωνίζεται πλέον στο Μεξικο με τη φανέλα της Αμέρικα, έκανε πρόταση γάμου στη γυναίκα της ζωής της σε live εκπομπή.

«Εχω μόνο μια ερώτηση να σου κάνω», μ’ αυτές τις λέξεις, η Αντρέα Φαλκόν γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της και δημοσιογράφο Κάρλα Πούιγκ, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει την έκπληξη που τις είχε ετοιμάσει η αγαπημένη της.

Η 26χρονη μεσοεπιθετικός είναι διεθνής με τη φανέλα της Ισπανίας, ενώ έχει κατακτήσει διάφορους τίτλους με ομάδες όπως οι Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Αμέρικα. Μάλιστα το 2020-2021 έβαλε στο λαιμό της το μετάλλιο από την κατάκτηση του Champions League Γυναικών με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X