Άρσεναλ: Νέα πρόταση ύψους 122 εκατ. ευρώ για τον Ντέκλαν Ράις

Άρσεναλ: Νέα πρόταση ύψους 122 εκατ. ευρώ για τον Ντέκλαν Ράις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την «χυλόπιτα» εισέπραξαν αμφότερες Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ από την Γουέστ Χαμ στις τελευταίες τους προτάσεις για τον Ντέκλαν Ράις, οι «κανονιέρηδες» έκαναν δυναμική ρελάνς, ώστε να είναι εκείνοι που θα κόψουν πρώτοι το νήμα στην «κούρσα» για την απόκτηση του Άγγλου αμυντικού μέσου.

Αυτή τη φορά η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα τίναξε… την μπάνκα στον αέρα, αφού η προσφορά της αγγίζει τα 116 εκατ. ευρώ ενώ προβλέπει και άλλα περίπου 6 εκατ. ως μπόνους. Αν τα «σφυριά» συναινέσουν στην πώληση του Ράις, αυτόματα η μεταγραφή του θα γίνει η ακριβότερη για Άγγλο ποδοσφαιριστή σπάζοντας το ρεκόρ του Τζακ Γκρίλις, που πήγε από την Άστον Βίλα στην Σίτι με 117,5 εκατ. ευρώ.

Στην προηγούμενη πρότασή της η Άρσεναλ είχε φτάσει τα 104 εκατ. ευρώ μικτά ενώ η Μάντσεστερ Σίτι τα 93 εκατ. ευρώ.

Κατά τον Τζέικομπ Στάινμπεργκ, η Γουέστ Χαμ δεν αποδέχθηκε την προσφορά αυτή της Άρσεναλ, αφού δεν είναι ικανοποιημένη από την δομή των πληρωμών που είχε προταθεί, όμως δεν έχει απορρίψει την πρόταση και γίνονται συζητήσεις. Μάλιστα, τα «σφυριά» περιμένουν και την αντιπρόταση των «πολιτών» την Τετάρτη (28/06).

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X