Ο Νεϊμάρ καταπάτησε μεγάλη έκταση για να φτιάξει πίστα καρτ στη βιλάρα του στη Βραζιλία! (VIDEO)

Ο Νεϊμάρ καταπάτησε μεγάλη έκταση για να φτιάξει πίστα καρτ στη βιλάρα του στη Βραζιλία! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξανά στο στόχαστρο μπαίνει ο Νεϊμάρ καθώς φαίνεται πως έχει καταπατήσει μεγάλες εκτάσεις για να… επεκτείνει την πολυτελή οικία του στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ο Νεϊμάρ τιμωρήθηκε με πρόστιμο, το ποσό του οποίου δεν έχει ακόμη καθοριστεί αλλά μπορεί να φτάσει το ένα εκατομμύριο δολάριο, επειδή αγνόησε μια εντολή για διακοπή ενός μη εξουσιοδοτημένου κατασκευαστικού έργου σε κατοικία που του ανήκει στην Βραζιλία.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και με άλο πρόστιμο για διάφορες «περιβαλλοντικές παραβάσεις» που παρατηρήθηκαν στην πολυτελή κατοικία του, που βρίσκεται στην τουριστική πόλη, Μανγκαρατίμπα, σε απόσταση 120 χλμ. από το Ρίο Ντε Τζανέϊρο.

Οι αρμόδιες αρχές ερεύνησαν την περιοχή γύρω από το ακίνητο και διέταξαν να σταματήσουν όλες οι δραστηριότητες, αλλά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Νεϊμάρ τις αγνόησε και διοργάνωσε πάρτι, ενώ… απήλαυσε το μπάνιο του στην τεχνητή λίμνη που υπάρχει.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, πλάνα από αέρος δείχνουν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει καταπατήσει μεγάλη έκταση γης για να φτιάξει μια πίστα καρτ!

Υπάρχουν, επίσης, γήπεδα τένις και ποδοβόλεϊ για να… ξεσκάει με τους φίλους του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X