Τακτική χωρίς Ντακόλ και Γροντή στην επίθεση

Τακτική χωρίς Ντακόλ και Γροντή στην επίθεση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ntakolΓια το Καυταντζόγλειο προόριζε τον «σπάσιμο» του διδύμου Μπρέσεβιτς και Ντακόλ ο Τραϊανός Δέλλας αλλά στο Αιγάλεω φαίνεται πως θα το υλοποιήσει. Ο τεχνικός της ΑΕΚ στην σημερινή άσκηση τακτικής, κράτησε τον Κροάτη επιθετικό μόνο του στην κορυφή της επίθεσης και σε ρόλο ελεύθερο πιο πίσω, βρισκόταν ο Δημήτρης Ανάκογλου. Ανάλογη δοκιμή είχε κάνει ο Δέλλας και την προηγούμενη Πέμπτη, πριν από το ματς στο Καυταντζόγλειο. Όμως τελικά προτίμησε τελικά να μην αφήσει στον πάγκο τον Ντακόλ. Ο Βραζιλιάνος ωστόσο δεν τον δικαίωσε και το πιθανότερο είναι πως έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου, για να μείνει για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν εκτός ενδεκάδας.

Με βάση την σημερινή άσκηση τακτικής, εκτός πιθανότατα θα μείνει και ο Δημήτρης Γροντής, με τον Ζντράφκο Πόποβιτς να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Αντίθετα ο Βαγγέλης Πλατέλλας κράτησε την θέση του στην αντίστοιχη θέση δεξιά.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X