«Τρέλα» στη Θήβα για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ - Χαμός με την παρουσία Κασάπη, Χιώτη (ΦΩΤΟ)

«Τρέλα» στη Θήβα για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ - Χαμός με την παρουσία Κασάπη, Χιώτη (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Χαμός έγινε και στη Θήβα με το τρόπαιο του Πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, καθώς και αυτά του πρωταθλήματος χάντμπολ και του Κυπέλλου Βόλεϊ γυναικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τρόπαιο του Πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο, καθώς και αυτά του πρωταθλήματος χάντμπολ και του Κυπέλλου Βόλεϊ γυναικών έγιναν αντικείμενο αποθέωσης χθες στη Θήβα από εκατοντάδες οπαδούς της ΑΕΚ.

Η Ενωση Μικρασιατών Θήβας, με πρωτοβουλία του προέδρου της Αποστόλη Δαγδελένη, φιλοξένησε τα τρία κύπελλα και έδωσε το έναυσμα σε εκατοντάδες ΑΕΚτζήδες της Βοιωτίας να στήσουν ένα ακόμα πάρτι στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Παρόντες ήταν ο Μιχάλης Κασάπης και ο Διονύσης Χιώτης, οι οποίοι ανέλαβαν να μεταφέρουν το τρόπαιο της ποδοσφαιρικής ομάδας στο βάθρο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, αποδεχόμενοι την πρόσκληση της Ενωσης Μικρασιατών Θήβας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

«Τρέλα» στη Θήβα για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ - Χαμός με την παρουσία Κασάπη, Χιώτη (ΦΩΤΟ) «Τρέλα» στη Θήβα για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ - Χαμός με την παρουσία Κασάπη, Χιώτη (ΦΩΤΟ) «Τρέλα» στη Θήβα για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ - Χαμός με την παρουσία Κασάπη, Χιώτη (ΦΩΤΟ)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X