Καισαριανή (ξανά) αν δεν βρεθεί λύση

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

falekas1Η ΑΕΚ είναι μπλεγμένη για ακόμη μια φορά στα “παιχνίδια” της Περιφέρειας με τις άδειες των γηπέδων στην Αττική και έτσι δύο ημέρες πριν το ματς με τον Φιλαθλητικό για την 10η αγωνιστική της Α2 δεν γνωρίζει σε ποιο γήπεδο θα αγωνιστεί!

Ωστόσο, οι άνθρωποι της Βασίλισσας για να μην… τρέχουν τελευταία στιγμή, έχουν ήδη “καπαρωμένο” το κλειστό της Καισαριανής. Πάντως, επιμένουν ακόμη για το κλειστό των Λιοσίων και κινούνται προς την κατεύθυνση να αγωνιστεί η ΑΕΚ εκεί το Σάββατο. Όμως, δεν είναι στο χέρι τους.

Μάλιστα, η ΑΕΚ θα παίξει με τον κόσμο της και πρέπει να γνωρίζει που θα υποδεχθεί την ομάδα του Ζωγράφου. Φέτος η Βασίλισσα έχει παίξει μόλις μια φορά στα Λιόσια με τον κόσμο της, απέναντι στην ΚΑΠ. Πάντως, αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα αυτό, που έχει ταλαιπωρήσει αρκετά την “Ένωση” την φετινή σεζόν.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X