Διαμαντόπουλος: "Τιμή μου που σε γνώρισα Μιχάλη Παυλή"

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

diamantopoulosΑπό την ώρα που ο Μιχάλης Παυλής ανακοίνωσε πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο ο λογαριασμός του στο Facebook έχει “βουλιάξει” από μηνύματα συμπαράστασης. Για την απόφαση του δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει κάτι και ο προσωπικός του ατζέντης, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.

Οι ιστορίες που κρατάω για εμάς πάρα πολλές. Την κυρα Κατίνα θυμάμαι στον Άγιο Ραφαήλ να προσεύχεται για εσένα με τις ώρες και να με ρωτάει, γιατί το κάνουν το μωρό έτσι; Όταν προσπαθούσε να καταλάβει γιατί σε έδιωχναν. Της είπα ότι θα γυρίσεις και γύρισες. Όχι γιατί είμαι μάγος άλλα γιατί εσένα παλικάρι μου σε άγγιξε ο Θεός για κάποιον λόγο…Θα τον βρούμε μαζί τον λόγο αυτόν..Όπως όλα τα βρίσκουμε μαζί… Όπως σου είπα και το Σαββάτο πριν πάρουμε την απόφαση δεν υπάρχει τέλος σε κάτι μόνο μια καινούργια αρχή για όλους… Μην το ξεχάσεις πότε αυτό…Ήταν, είναι και θα είναι τιμή μου που σε γνώρισα για πάντα”.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X