Υποψήφια για τη ΓΓΑ η Τσιλιγκίρη!

Υποψήφια για τη ΓΓΑ η Τσιλιγκίρη!
Photo Credits: INTIME

Από τον Απρίλιο του 2020 είναι πρόεδρος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την τοποθέτηση του Γιάννη Οικονόμου στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, μία ακόμη αλλαγή είναι πιθανό να υπάρξει στις επιτελικές θέσεις που αφορούν τον αθλητισμό. Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα το όνομα της Χριστίνας Τσιλιγκίρη για τη θέση στην κεφαλή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αντί του Γιώργου Μαυρωτά.

Από τον Απρίλιο του 2020 είναι πρόεδρος στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ από το 2011 είναι μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και από το 2014 είναι γενική γραμματέας στον σύλλογο. Τα τελευταία 19 χρόνια έχει ασχοληθεί μέσα από διάφορα πόστα με την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού καθώς και με τη δημιουργία βιώσιμων αθλητικών εγκαταστάσεων, διατελώντας μεταξύ άλλων Διευθύντρια στον τομέα Αθλητισμού και ΑμεΑ της UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

Η κα. Τσιλιγκίρη αποφοίτησε από το Τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης Οικονομίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού «Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αλλά και του μεταπτυχιακού με τίτλο «Hospitality and Tourist Management» του University of Derby, ενώ παράλληλα είναι υποψήφια Διδάκτωρ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X