"Μπλόκο" της ΑΕΚ στον Αυλωνίτη

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aylonitisΝέα τροπή παίρνει η υπόθεση του Τάσου Αυλωνίτη, καθώς την δεύτερη ημέρα του 2014 κατατέθηκε συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με τον Αχαρναϊκό!  Ηταν σαφές, πως η ΑΕΚ δεν θα άφηνε την υπόθεση του 24χρονου ποδοσφαιριστή, που ενώ είχε δώσει τον λόγο του για να φορέσει τη φανέλα της, γλυκάθηκε από τις «κόκκινες σειρήνες» και συμφώνησε με τον ΟΣΦΠ. Ετσι, η κατάθεση συμβολαίου με την υπογραφή του ποδοσφαιριστή, που εμφανίζεται να έχει συμφωνήσει από το καλοκαίρι για να φορέσει τη φανέλα του Αχαρναϊκού, περιπλέκει πολύ την υπόθεση.

Η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να εμφανίσει συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή, καθώς είναι ερασιτεχνικό σωματείο και από το καλοκαίρι θα μετατραπεί εκ νέου σε ΠΑΕ. Ωστόσο, διατηρεί καλές σχέσεις γειτονίας με την ομάδα του Αχαρναϊκού και φαίνεται πως ήταν αυτή που έκλεισε τον Αυλωνίτη. Ενδεχομένως, η ΑΕΚ θα έπαιρνε τον Αυλωνίτη έπειτα από την ομάδα του Μενιδίου ή ακόμα και να τον αποκτούσε με τη μορφή δανεισμού. Αλλά από τη στιγμή που ο παίκτης αποφάσισε να αλλάξει την απόφαση του, τότε διαμορφώθηκαν τα πράγματα.

Αυτόματα δημιουργούνται μεγάλοι κίνδυνοι για το μέλλον του Αυλωνίτη. Εάν εμφανιστεί πως ο παίκτης έχει βάλει υπογραφές σε δύο συμβόλαιο (είτε πρόκειται για ανανέωση με τον Πανιώνιο, είτε συμβόλαιο με τον ΟΣΦΠ) τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ετσι και αλλιώς είναι μια διαδικασία που δείχνει πως η ΑΕΚ δεν πρόκειται να αφήσει την υπόθεση, κυνηγώντας έστω και έμμεσα την υπόθεση.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X